Voeding als pijler

Ondanks dat voeding een van de belangrijkste fundamenten van mijn gezondheid is en ik hiervoor opleidingen heb gevolgd, ga ik je hier niet vertellen wat je wel en niet moet eten. Ieder mens is namelijk anders en ieder lichaam heeft behoefte aan andere dingen. Bovendien zijn er vast mensen die hier nog veel meer gespecialiseerd in zijn. Maar natuurlijk ga ik schrijven over eten en drinken en welke producten je kunt gebruiken. Ik vind het belangrijk om jou de bronnen aan te reiken die ik gevonden heb. Zodat jij gedegen keuzes kunt maken en je persoonlijke plan kunt maken. 

Boekentip

Mijn allereerste, en misschien wel belangrijkste, boek dat ik aanschafte was Eten tegen kanker van Dr. Richard Beliveau. Hierna volgden nog vele anderen, maar deze is de aanschaf meer dan waard!

grenzeloos gezond

Alles wat je je voor kunt stellen, is echt. Soms lijkt dit moeilijk te geloven en daar liep ik zelf ook  tegenaan. Maar ik heb ook geleerd dat je in dingen moet geloven en het stap voor stap kunt doen. Elke (kleine) stap die je zet, draagt bij aan jouw doel dat je voor ogen hebt. So, in my own words:

“Everything you can imagine, can become real”

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso

close


Leuk je te ontmoeten
!

Meld je aan om de nieuwsbrief te ontvangen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.