grenzeloos gezond

Op dit platform wil ik je meenemen op weg naar meer regie van je eigen gezondheid. Meer dan ooit is het belangrijk om gezond en fit te zijn. Niet alleen voor mensen met een chronische ziekte, maar voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. 

Ik wil je helpen om keuzes te maken en richting te kiezen. De keuzes op het gebied van gezondheid zijn namelijk onuitputtelijk en grenzeloos. Gelukkig ook maar, want zo vind je vast iets wat voor jou werkt. En dat is belangrijk, want iets moet bij je passen en je moet in iets geloven, wil het voor jou werken. Er is ontzettend veel informatie te verkrijgen in boeken en op internet over voeding, beweging, slaap en energie. Ik heb dan ook niet de illusie dat ik iets nieuws ga vertellen. Maar ik kan je wel helpen bij het vinden van die informatie en vertellen wat het voor mij heeft gedaan. Mocht je op de hoogte willen blijven, dan kun je je hier aanmelden voor mijn nieuwsbrief.